Uusimmat

Cyberpunk 2077:n jakoi Muropaketin lukijoiden mielipiteet – Osan mielestä kyse on viiden tähden mestariteoksesta, osa antaisi pelille vain yhden tähden

16.12.2020 15:40 Muropaketin toimitus

Muropaketin arvostelussa Cyberpunk 2077:n PC-versio ansaitsi neljä tähteä viidestä. Muropaketin lukijoilla oli kuitenkin vaihtelevia mielipiteitä siitä, kuinka onnistuneesta pelistä on kyse.

Muropaketin arvostelussa Cyberpunk 2077:n PC-versio ansaitsi neljä tähteä. Erityisesti pelin tarina ja tunnelma saivat osakseen runsaasti kehuja. Teknisten ongelmien sekä avoimen maailman tyhjyyden vuoksi viiteen tähteen peli ei kuitenkaan yltänyt. Peli saikin saatesanat ”Cyberpunk 2077 on upeasti käsikirjoitettu toimintaseikkailu Night Cityssä, mutta pelin tekninen puoli ja avoin maailma kaipaisivat vielä lisätyötä.”

Kirjoitushetkellä Muropaketin lukijoista niukka enemmistö eli 23 prosenttia olisi valmis antamaan Cyberpunk 2077:lle Muropaketin tavoin neljä tähteä. Kaikki eivät kuitenkaan pelistä pitäneet, sillä yhden tähden arvosanaan päätyi 22 prosenttia lukijoista.

15 prosenttia vastaajista olisi puolestaan kruunannut pelin peräti viidellä tähdellä. Kolmeen tähteen päätyi 10 prosenttia vastaajista ja kahta tähteä äänesti kuusi prosenttia vastaajista. 23 prosenttia vastaajista ei ollut vielä ehtinyt pelin pariin, tai ei muusta syystä osannut antaa sopivaa arvosanaa pelille.

LUE MYÖS: Arvostelu | Cyberpunk 2077 on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä, mutta ei silti ansaitse viittä tähteä ainakaan vielä