Facebookin ja YouTuben mukaan E3-messujen voittaja on Star Wars Battlefront 2

17.06.2017 12:02 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla järjestetyillä E3-messuilla eniten huomiota herätti EA:n odotettu Star Wars Battlefront 2. Pelin traileria katsottiin 8,7 miljoonaa kertaa YouTubessa.

Torstaina päättyneillä E3-messuilla esiteltiin jälleen runsaasti pelejä ja julkaistiin valtava määrä pelitrailereita. YouTuben ja Facebookin julkaisemien tilastojen mukaan messujen kiistaton kuningas oli Electronic Artsin julkaisema ja DICE:n kehittämä Star Wars Battlefront 2, joka ilmestyy syksyllä.

Polygon kertoo, että YouTuben tietojen mukaan Battlefront 2:n traileri oli tapahtuman katsotuin pelitraileri, ja se keräsi messujen aikana 8,7 miljoonaa katselukertaa videopalvelussa. Toiseksi sijoittui Nintendon Super Mario Odysseyn traileri, joka julkaistiin tosin pari päivää Battlefrontin traileria myöhemmin.

YouTuben mukaan Star Wars Battlefront 2 oli myös E3-messujen katsotuin peli, kun otetaan huomioon kaikki E3-peleihin liittyvät videot ja niiden katselukerrat. Tällä listalla toiseksi sijoittui Assassin’s Creed Origins ja kolmanneksi FIFA 18.

Myös Facebook on julkaissut tilastoja tapahtumasta. Yhteisöpalvelun mukaan 17 miljoonaa käyttäjää postasi E3-messuihin liittyen 9. kesäkuuta alkaen, ja kaikkiaan päivityksiä aiheesta kertyi yli 41 miljoonaa.

Star Wars Battlefront 2 oli myös Facebookin tilastojen kuningas. Asiasta uutisoivan VG24/7:n mukaan peliin liittyen palvelussa kommentoi huippuhetkenä peräti 110 000 käyttäjää tunnissa.

Star Wars Battlefront 2 ilmestyy 17. marraskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Alta näet pelin E3-messuilla julkaistun pelikuvatrailerin.