Uusimmat

Activision Blizzardista haluttiin eroon – Call of Duty -kehittäjät unelmoivat vapaudesta

Kuva © Activision

29.12.2022 20:51 Muropaketin toimitus

Microsoftin ja Activision Blizzardin väliset massiiviset yrityskaupat ovat viranomaisten suurennuslasien alla monissa maissa.

Yksi suurimmista pelialan kiinnostavimmista asioista on se, onnistuuko Microsoft hankkimaan Activision Blizzardin. Viime tammikuussa julkistetun yrityskaupan tiellä ovat eri maiden viranomaiset, jotka selvittävät, onko suunnitelma kaikin puolin laillinen. Nyt selvisi, että Microsoft oli huomattavasti houkuttelevampi työnantaja kuin Activision Blizzard. Asiasta kirjoitti Comicbook.

Treyarch-studiolla Black Ops Cold War -kehittäjänä toiminut Jack Burrows kertoi, että Activision Blizzardin omistamassa yhtiössä haaveiltiin, kuinka asiat voisivat muuttua parempaan suuntaan, jos Microsoft ostaisi emoyhtiön.

“Haaveilimme, kuinka uudet omistajat vaikuttaisi arkeen. Mietimme ja puhuimme siitä, miten eri asiat ja prosessit saattaisivat muuttua. Pohdimme lisäksi, että saisimme enemmän vapauksia työskentelyymme”, Burrows paljasti.

Call of Duty: Modern Warfare II on saatavilla PlayStation 4:lle ja 5:lle, PC:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series -konsoleille.

LUE MYÖS: Lisää haasteita Microsoftille – nyt jopa pelaajat haluavat estää Activision Blizzard -kaupan