Uusimmat

Burning Crusade siirtyi ensi vuodelle

24.10.2006 11:55 Jukka O. Kauppinen

Kyllä nyt nettiseikkailijoita kiusataan. Kun eDome on ensin nostattanut fiiliksiä jo seitsemänosaiseksi kasvaneella Burning Crusade –matkapäiväkirjalla, niin sitten Blizzard palauttaa kansan maan tasalle. World of Warcraft: Burning Crusade näet siirtyi ensi vuoden puolelle.

Tällä hetkellä julkaisupäivä on joskus tammikuussa 2007.

Blizzardin mukaan ”muutaman ylimääräisen viikon aikana voimme pidentää pelin suljettua betatestiä ja hioa paremmin sen sisältöä.”

”Arvostamme Burning Crusaden ympärillä tapahtuvaa intoilua, ja mekin olemme täpinöissämme kaiken tämän uuden matskun viimeistelystä”, kertoo Blizzardin toimitusjohtaja Mike Morhaime.

”Olemme varmoja, että pelin hiomiseen käytetty ylimääräinen aika tarjoaa kaikille vielä laadukkaamman pelielämyksen.”

Tuotteiden lykkääntyminen on Blizzardille tyypillistä. Mutta siihen on syynsäkin. Yhtiö on niin vakavarainen ja voimissaan, että sen ei ole pakko tuupata pelejään ulos markkinointimiesten kaksi vuotta aikaisemmin päättämien aikataulujen mukaisesti. Firmalla on myös pokkaa ja varaa sanoa, että sori, me ei julkaista tätä vielä. Käytäntö on pelialalla harvinaisen omavaltainen, mutta se on myös tuottanut tulosta. Blizzardin pelit ovatkin järjestään erittäin hiottuja ja laadukkaita.

Hätäisimmät pelaajat vain ovat usein hätää kärsimässä, kun hartaasti odotettu peli saattaa lykkäytyä useammankin kerran. Mutta Blizzardin suhteen se on yleensä laadun tae.

World of Warcraft: Burning Crusade -matkapäiväkirjat

Jurppiiko lykkäys?

Katso tilanne vastaamatta