Uusimmat

E3: ikuisuusprojekti The Last Guardian ilmestyy vihdoin!

14.06.2016 14:30 Miikka Lehtonen

Eräs pelialan viimeisistä todellisista ikuisuusprojekteista on The Last Guardian. Joskus kivikaudella ensi kertaa esitelty peli on ollut limbossa vuosikausien ajan ja moni epäili sen jo olevan historiaa. Peli kuitenkin nähtiin E3-messuilla ja uskomattomasti se sai ilmestymispäivän!

Team Icon The Last Guardian esiteltiin ensi kertaa E3-messuilla vuonna 2009. Tällöin se oli ollut kehityksessä jo pari vuotta ja sen oli määrä ilmestyä viimeistään vuonna 2011. Ei ilmestynyt. Lykkäykset ja ongelmat seurasivat toisiaan, ja lopulta peli hävisi vuosikausiksi kokonaan valokeilasta. Tänä vuonna peli kuitenkin nähtiin E3-messuilla uuden trailerin kera, ja vielä hämmentävämmin se sai ilmestymispäivän. Nyt kannattaakin sitten jo istua, sillä ilmestymispäivä ei ole mikään epämääräinen ”joskus vuonna 2017”, vaan 25.10.2016. Kyllä. 2016. The Last Guardian ilmestyy muutaman kuukauden kuluttua.

Traileri näyttää kyllä ihan kivalta, mutta rehellisesti sanoen pelistä kyllä näkyy se, että se oli alkujaan PlayStation 3 -projekti. Jää nähtäväksi, miten pitkä ja ongelmallinen projekti lopulta päättyy, sillä perinteisesti näistä projekteista ei ehkä aina ole tullut ihan niitä parhaita pelejä (*KRHM* Duke Nukem Forever *KRHM*) mutta toivottavasti The Last Guardianilla menee paremmin.

Lue myös: Kaikki E3-uutiset

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat