Uusimmat

e3Dome: Wii U saa GTA-Legon ja kaikki megapelit

07.06.2011 20:13 Jukka O. Kauppinen

Oli Nintendosta mitä mieltä tahansa ja Wii U:sta näin alkuminuuteilla mitä tahansa, niin ei jestas, sen mahdollisuudet vaikuttavat aivan järkyttävän hienoilta. Paitsi että konsolin pelikohjaimen erillinen näyttö ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet ovat todella mainioita, on Wii U:ssa nähtävästi todellakin riittävästi vääntöä tasavertaiseen skabaamiseen PS3:n ja Xbox 360:n kanssa.

Sillä jestas, tuo esitelty pelivalikoima oli lopultakin totallisen samassa sarjassa, kuin muillakin isoilla konsoleilla. Pelitukeaan lupasivat kaikki isot pelitalot ja pelisuunnittelijat, aina Irrational Gamesista EA:n ja Warren Spectoriin.

Ja ne pelit? Metro Last Light, Tekken, Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge, Dirt, Aliens Colonial Marines, Darksiders II, Batman Arkham City, Assassin’s Creed, Ghost Recon Online ja julkaisuun luvattu TT Gamesin avoimeen maailmaan sijoittuva hiekkalaatikkolegoilu Lego City Stories… Nyt ei ole enää tosipelaajillakaan mitään syytä väheksyä Nintendon laitteita.

Huomatkaa, että Wii U:n kanssa voi käyttää sekä laitteen omaa kosketusnäytöllistä ohjainta että Wiin ohjaimia. Itse konsoli näytetään vain pienenä möykkynä tv-ruudun alla.

Täytyy sanoa, että (e)Domen tiimikanavalla väki oli aika täpinöissään. Ja ei vain siksi, että ne kaikki samat muillekin laitteille ilmestyvät pelit saadaan nyt myös Nintendolle, vaan siksi että niiden lisäksi Nintendon konsolille saadaan kaupan päälle myös kaikki ne Nintendon omat klassikot.

Vaikuttaa hyvältä! Vihaajat vihaavat, mutta tässä on potentiaalia. Julmetun kova pelien lineuppi ja valtaisasti mahdollisuuksia niin tavanomaisten pelien kuin nintendomaisten erikoisuuksien tekemiseen.

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto