Uusimmat

Fallout Shelter julkaistaan PC:lle tällä viikolla

11.07.2016 11:30 Juho Anttila

Ennen kuin Fallout 4 julkaistiin, Bethesda viihdytti pelaajia vaultinrakentamiseen keskittyvällä Fallout Shelterillä. Mobiili-Falloutista tuli melkoinen hitti, ehkä jopa suurempi kuin mitä Bethesda osasi odottaakaan. Nyt peli lähtee etsimään kokonaan uutta yleisöä, sillä Fallout Shelter julkaistaan PC:lle jo tällä viikolla.

Ihan tarkka julkaisuaika ei ole vielä tätä kirjoittaessa selvillä, mutta tähän mennessä julkaistujen vihjeiden perusteella julkaisu sijoittuu viikon puolivälin paikkeille. Toistaiseksi tiedossa ei myöskään ole se, seuraako Fallout Shelterin PC-versio mobiiliversioiden mikromaksumallia ja sisältääkö se mahdollisesti ominaisuuksia, joita mobiilipuolelta ei löydy.

PC-version julkaisun yhteydessä Fallout Shelter saa myös uuden päivityksen, joka kantaa versionumeroa 1.6. Päivitys tuo mukanaan uuden taistelujärjestelmän, mahdollisuuden lähettää asukkaita suorittamaan tehtäviä, uusia paikkoja, vihollisia ja hahmoja. Herkkua on siis luvassa niillekin, jotka eivät ole nimenomaisesti kiinnostuneita pelin PC-versiosta.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.bethsoft.com/en-gb/games/fallout_shelter

Lisää aiheesta

Fallout 4 ja Shelter saivat virallisia ja fanipäivityksiä

Eläimiä pommisuojassa – Fallout Shelteriin lisättiin lemmikkejä

Sadistiset pelaajat kiusaavat Fallout-suojien asukkaita