Uusimmat

Fanit pahastuivat – Total War Warhammer käänsi DLC-kurssia

01.05.2016 12:00 Juho Anttila

Yksi ehdottomasti tämän vuoden odotetuimmista pelijulkaisuista, ainakin Games Workshop -fanien mielissä, on Total War: Warhammer. Silkkaa huikeutta lupaava strategiapelipläjäys esittelee myös sangen kiharaisen lisäristrategian, joka pitää sisällään sekä ilmaista että maksullista lisäkivaa. Kaikki tekijöiden ratkaisut eivät ole kuitenkaan herättäneet pelaajissa pelkästään riemunkiljahduksia.

The Chaos Warriors -lisäri tuo peliin mukaan, kuten nimenkin perusteella voi jo arvata, kokonaan uuden rodun. Kaaoksen armeijoita tarjottiin pelaajille ilmaisena ennakkotilausetuna, kun taas muut olisivat alun perin joutuneet maksamaan lisäristä selvää rahaa. Tämä aiheutti pelaajien keskuudessa paljon pahaa mieltä, onhan erillinen pelattava rotu kuitenkin suhteellisen iso osa pelikokemusta.

Creative Assemblyn luova johtaja Mike Simpson on nyt kommentoinut, että The Chaos Warriors -lisäri on osoittautunut hyvin suosituksi. Julkaisutrailerin lähes 50 000 en tykkää -peukutusta kertoo, että lisärin julkaiseminen ennakkotilausetuna ei sitä sen sijaan ole ollut. Creative Assembly on nyt reagoinut tilanteeseen tekemällä The Chaos Warriors -lisäristä ilmaisen Total War: Warhammerin ostaneille, kunhan edun vain lunastaa itselleen julkaisua seuraavan viikon aikana.

Total War: Warhammer julkaistaan toukokuun 24. päivä, mikä tarkoittaa sitä, että The Chaos Warriors -lisäri on myös ilmainen toukokuun 31. päivään saakka.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: warhammer.totalwar.com

Lisää aiheesta

Total War: Warhammer saa huisaa ilmaista lisäkivaa

Total War: Warhammer sai julkaisupäivän

Miljoona, miljoona Warhammer-örkkiä – Total War Warhammer aiheuttaa nerdgasmeja