UUSIMMAT

Garry’s Mod tienasi 30 miljoonaa – Rust ajoi silti ohitse

23.02.2014 14:00 | Juho Anttila

Rust

Garry’s Mod on Garry Newmanin hiekkalaatikkoviritelmä, joka julkaistiin Steamissä jo vuonna 2006. Peli tai avoin leikkikenttä, miten Garry’s Modin tahtookaan luokitella, on kerännyt vuosien varrella melkoisesti suosiota. Garry’s Modin tuotot ovatkin hiljattain rikkoneet 30 miljoonan dollarin haamurajan.

Niin huimaa kuin Garry’s Modin menestys onkin, Garry Newmanin Facepunch Studios iski todelliseen kultasuoneen vasta viime vuoden puolella. Firman DayZ-selviytymisseikkailusta inspiraatiota hakenut Rust on nimittäin tuottanut parissa kuukaudessa enemmän kuin Garry’s Mod koko olemassaolonsa aikana.

Garry Newman kertoi tapahtumasta Twitterissä toissapäivänä. Samassa yhteydessä mies selvensi uteliaille myös sitä, kuinka paljon Facepunch Studios tienaa jokaisesta myydystä pelistä. Jokainen myyty Garry’s Mod tuottaa firmalle joko 50 prosenttia myyntihinnasta tai vaihtoehtoisesti 2,50 dollaria, jos peli myydään osana kokoelmaa. Jokainen myyty Rust tuottaa firmalle puolestaan 70% pelin myyntihinnasta.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Rust rikkoi miljoonarajan

Unohtakaa DayZ – selviytymisseikkailu Rust myy hurjia määriä

Garry’s Mod löysi ”fiksua” käyttöä Kinectille