Obsidian Entertainment duunaa jotain, mutta mitä?

12.09.2012 12:30 | Miikka Lehtonen

Alpha Protocol, Fallout New Vegas, Neverwinter Nights 2, Knights of the Old Republic II… Obsidianilla on ollut sormensa monessa herkullisessa piirakassa. Ja nyt tiimi kehittää jotain uutta ja huikeaa. Mutta mitä? Se on mysteeri, jonka vastausta emme vielä tiedä.

Obsidian Entertainmentin pojilla on käynnissä herkullisen mystinen projekti. Tarjolla on vain teaser-saitti, jonka laskuri raksuttaa tasaista kyytiä kohti perjantaita, jolloin oletettavasti tapahtuu myös projektin julkistus. Kellon käydessä kohti H-hetkeä saitille ilmestyy aina vain uusia ja kryptisempiä vihjeitä tulevasta. Viittauksia henkilöihin, paikkoihin ja tapahtumiin, joita Google ei tunnista liittyväksi mihinkään olemassaolevaan peliin tai fiktioon.

On aika varma veto, että tarjolla tulee olemaan jonkinlainen roolipeli, mutta millainen? No, Obsidian-veteraani Josh Sawyer on mukana projektissa, joten ainakin siltä osin voi huokaista helpotuksesta. Ja mies on myös aika täpinöissään.

Saitille ilmestyneiden vihjeiden ja ”sisäpiirin tietojen” perusteella arvauksia on jo tehty. Eräs mies on saitin vihjeiden perusteella kehittänyt yllättävän toimivan oloisen teorian, jonka mukaan Obsidian tekisi Dragon Age 3:a. Toiset taas epäilevät, että kyseessä on Wheel of Time -peli ja joku kolmas väittää varmana tietona, että tuloillaan on vain PC:lle julkaistava hardcore-roolipeli, joka miellyttää PC-veteraaneja. Sawyer taas väittää, että tulossa on… jotain muuta.

Seuraamme mielenkiinnolla tapahtumien kehittymistä. Salapoliisiksi haluavat voivat suunnata Obsidianin saitille, jossa kannattaa myös tutkailla lähdekoodia, sillä vihjeet ilmestyvät sinne.

Lisätietoja: Obsidian

Lue myös

Ensimmäiset pelit läpäisivät Greenlight-seulan, mukana zombeja, Black Mesa ja McPixel!

Guild Wars 2 ja vuoden huonoin pelitraileri?

Wing Commanderin isä tekee uutta peliä mystisissä oloissa

Medal of Honor rahastaa Osama Bin Ladenin nimellä

Muropaketin uusimmat