UUSIMMAT

Scifi-kirjailija William Gibson pelihommissa – MEG9 kertoo pimeydestä ja painajaisista

04.08.2015 10:00 Jukka O. Kauppinen

Muun muassa teokset Neuromancer, Virtuaalivalo ja Hahmontunnistus kirjoittanut arvostettu amerikkalainen tieteiskirjailija Willian Gibson on suunnannut katseensa vaihteeksi myös videopelien maailmaan. Skunkwerks Kinetic –studion kanssa parhaillaan työstettävä MEG 9: Lost Echoes onkin vähemmän yllättäen science fiction –peli, jossa on todennäköisesti tavanomaista parempaa tarinankerrontaa.

Peli kertoo tutkimuskeskus Horizonista ja sitä pyörittävästä tekoälystä, jotka löytävät itsensä yhtäkkisesti jostain aivan muualta. Kuin koko tukikohta olisi kaapattu ja viety jonnekin… Jonnekin muualle. Ja tukikohdan ympärillä vallitsee tuntematon pimeys, täynnä painajaisia.

 

MEG-tekoälyparka. Jumissa siellä tietokoneessaan. Onneksi hänellä on sentään apuri, Rig, kauko-ohjattava ajoneuvo, jolla MEG voi tutkia ympäröivää maailmaa ja selvittää, että mitä on oikein tapahtunut. Ja taistella pimeyden painajaisia vastaan.

MEG 9 on julkaistu juuri Steamin Greenlight –palvelussa. Peli on edelleen kehitysvaiheensa alkutaipaleella, mutta voinee veikata että kyllä tästä jotain hienoa tulee, sitten kun tulee. Sillä Gibson on rakkautta.

Lisätietoja: http://skunkwerkskinetic.com/games/meg-9-lost-echoes

Lisää aiheesta

BATTLETECH! SE ON BATTLETECH! KICKSTARTER-BATTLETECH! 

BioWaren Star Wars: Knights of the Old Republic II sai megapäivityksen vuosikymmenen tauon jälkeen  

Fallout New Vegas saa eeppisen modin – The Frontier on käytännössä uusi Fallout-peli 2

Gothic/Risen-roolipelien tekijöiltä uusi HC-RPG: ELEX, ”roolipelaamista rakkaudella, käsityönä”