Uusimmat

”Vuoden pelitraileri” julkaistiin, oliko se hypen arvoinen?

17.02.2011 11:13 Miikka Lehtonen

Tapahtui eilen: ylisanoja viskova pelitoimittaja hehkutti, miten vuoden pelitraileri tultaisiin julkaisemaan vielä saman päivän aikana. Parasta shittiä ikinä! Ette usko miten huikeaa! Tuli lusikallinen housuun puhtaasta innosta! Nyt traileri sitten on täällä ja on tuomion aika: oliko se hypen arvoinen?

Jos se pääsi jo unohtumaan, uutisoimme eilen amerikkalaisen pelitoimittajan hypetyksistä. IGN.comin Hilary Goldstein ei säästellyt ylisanoja kehuessaan superherkkua, jonka hän oli nähnyt ja joka olisi tulossa heidän saitilleen ihan kohta.  ”Wau. Näin äsken vuoden pelitrailerin. Voi pyhä paska. Näette sen yksinoikeudella huomenna IGN:ssä. WAU!”, miehen itsensä sanoin.

Kun miekkonen vielä vihjaisi, että kyseessä oli kauan sitten julkistettu, mutta sittemmin unohdettu peli, spekulaatio lähti ylikierroksille. Uusi Mechwarrior? Uusi Syndicate? Jotain vielä huikeampaa. No ei aivan, vaan Dead Island. No, yhdessä asiassa Goldstein oli ainakin oikeassa, sillä en edes muistanut, että koko peliä olisi ikinä julkistettu. Mutta tässä se traileri kuitenkin on.

 

Neljän pelaajan co-op, kovin Left 4 Dead -henkinen zombi-räiskintä ja aurinkorantoja. No ihan kivaltahan se näyttää, mutta VUODENPYHÄPASKATRAILERI-tasoa? No, päättäkää itse.

Linkki: Dead Island

Lisää aiheesta

Hypejuna puksuttaa: ”vuoden pelitraileri” levitykseen tänään

Lunastiko traileri odotuksesi?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat