Uusimmat

Totta se on: Death Strandingin kerrottiin tulevan myös PC:lle jo vuosia sitten

29.10.2019 10:30 Muropaketin toimitus

Kojima Productions kertoi kääntävänsä tulevan pelinsä PC:lle jo ennen kuin Death Strandingia oli julkistettu, mutta sitten asia vain unohdettiin.

Eilen pelimediassa uutisoitiin laajasti, että PlayStation 4:n odotettu toimintapeli Death Stranding kääntyy ensi vuonna myös PC:lle. Käytännössä kaikki suuret kansainväliset pelimediat kirjoittivat asiasta uutena paljastuksena, mutta IGN muisti myös jotain muuta.

Sivusto nimittäin muistuttaa, että Hideo Kojiman uusi pelistudio kertoi jo vuosia sitten kääntävänsä ensimmäisen pelinsä myös PC:lle PS4-julkaisun jälkeen. Jo ennen kuin Death Strandingin nimeä tai ensimmäistä traileria oli julkistettu, julkaisi PlayStation Europe haastattelun, jossa PC-julkaisusta kerrottiin avoimesti.

Kyseinen haastattelu on kuitenkin sittemmin poistettu verkosta, ja oletettavasti Sony on toivonut pelistudion keskittyvän PS4-julkaisun markkinointiin. Näyttääkin siltä, että valtaosa pelimediasta ja pelaajista unohti sitten koko asian, mikä teki eilisestä PC-julkistuksesta suuren uutisen.

Death Stranding ilmestyy PS4:lle parin viikon kuluttua, 8. marraskuuta. PC-version on luvattu ilmestyvän ”alkukesästä 2020”.