Uusimmat

EA:lta uusi Battlefield – jo huomenna

04.11.2010 14:40 Jouni Mäki-Panula

Electronic Arts on julkistanut julkistavansa ensi perjantaina uuden Battlefield-sarjan pelin. Jännäksi menee mediapeli, kun julkistuksiakin julkistellaan tällä tapaa. Julkistuksen julkisti EA:n Easy-studion toimitusjohtaja Ben Cousins.

Easy vastaa EA:n ilmaiseksi pelattavista online-peleistä, joihin lukeutuvat esimerkiksi jo aiemmin julkistettu Lord of Ultima ja julkaistu Battlefield Heroes.

Cousinsin antamien vihjeiden perusteella perjantaina julkistettava peli ei ole Battlefield 3, jossa ei oikeastaan ole mitään julkistettavaakaan. Julkistettavan pelin nimi ei myöskään ole Battlefield Assault, vaikka EA:n on tiedetty hankkineen kyseiseen nimeen viittaavan domainin omistukseena.

Battlefield Heroesin konsolikäännöksenkään julkistuksesta ei pitäisi olla puhe, sillä Cousinsin mukaan luvassa on jotain täysin uutta. Jos Easy on mukana juonessa, niin luultavasti myös jotain ilmaista.

Jäämme odottelemaan jännittävää  julkistusta julkistusuutiskynä tiukasti julkistuslehdistötiedotteiden julkistumista odotellessa.

Lähde: New Battlefield to be announced on Friday.

Lue myös

DJ Hero 2 (PS3, Wii, Xbox 360)

Haluatko Dragon Age II -bonuksia? Hyppää Facebookiin!

Haluatko nähdä, miten Hulk Hoganilta sujuu rap?

Logitech Wireless Drum Kit – rumpujen lupaus ei täyty