Uusimmat

Elder Scrolls V: Skyrim tarjoaa loputtomasti pelattavaa

10.11.2011 11:02 Tero Lehtiniemi

Elder Scrolls -sarjan pelit ovat perinteisesti tunnettuja siitä, että pelattavaa riittää. Jossain välissä pelin tarjoamat tehtävät, ovatpa ne sitten kuinka syvällisiä tahansa, loppuvat kuitenkin kesken. Näin ei kuitenkaan tule käymään sarjan huomenna julkaistavassa viidennessä osassa, Skyrimissä.

Pelin ohjaaja Todd Howard on nimittäin Wired-lehdelle antamassaan haastattelussa kertonut, että valmiiksi suunniteltujen ja ennakkomme perusteella varsin pätevien tehtävien lisäksi peli tulee sisältämään ihka aidon tehtävägeneraattorin. Tämä Radiant Storyksi kutsuttu ominaisuus luo esimerkiksi yksittäisen killan valmiiksi kirjoitetun tarinakaaren läpäisyn jälkeen kyseiselle killalle uusia tehtäviä.

Mihinkään äärettömän monimutkaisiin virityksiin Radiant Story ei kykene, vaan esimerkiksi Dark Brotherhoodin salamurhaajat saavat erilaisia salamurhaustehtäviä, ja Thieves Guildin sankarilliset varkaat murtokeikkoja. Koska nämä ovat kuitenkin sisällöltään jo keskimääräistä RPG-materiaalia, on Bethesdalle pakko nostaa hattua: Skyrim todellakin, tietyssä mielessä, tarjoaa nyt loputtomasti sisältöä.

Lähde: The Wired

Lisää aiheesta

Elder Scrolls V: Skyrim -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Skyrim pätsitään heti

Lue myös

Domen arvosteluviikko 44/2011: testissä mm. Age of Empires Online, BF3, Skyrim, Renegade Ops…

Maailman vaikein urheilupeli sai jatkoa

Ensimmäinen kuva uudesta Alan Wakesta julki

Logitech G13 -pelinäppäimistö – onko mininäppiksestä hyötyä?