Uusimmat

Obsidianin Aliens-roolipeli kuopattiin virallisesti

27.06.2009 08:07 Miikka Lehtonen

Vuonna 2006 kaikki näytti vielä niin valoisalta. Sega sai haltuunsa arvostetun Aliens-lisenssin ja ryhtyi työstämään sen pohjalta useampia pelejä. Miltei kolme vuotta myöhemmin peleistä ei ole nähty tai kuultu paljon mitään, eikä yhdestä niistä tulla ikinä kuulemaankaan. Obsidianin työstämä Aliens-roolipeli on nimittäin virallisesti historiaa.

Tarkkaavaisimmat lukijat muistanevat, että uutisoimme asiasta jo helmikuussa, joskin tuolloin vain huhun muodossa. Tiettävästi Obsidianilla kuitenkin jatkettiin kehitystä tämänkin jälkeen, joskin vajaalla teholla ja toivoen sitä ihmettä, että Sega panostaisi taas urakalla peliin. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä huhut nousivat taas viime viikon aikana ilmoille ja lopulta Segan edustajat antoivat lopullisen vahvistuksen.

”Segalla ei tällä hetkellä ole suunnitelmia jatkaa Aliens-roolipelin kehittämistä. Alien-maailma antaa meille niin paljon erilaisia mahdollisuuksia, että katsoimme parhaaksi ottaa askeleen taaksepäin ja pohtia tarkkaan, millaisen pelin me haluamme julkaista.”

Rivien välistä voi lukea, että harkinnan alla on vaikea valinta siitä, kehitetäänkö lisenssin pohjalta miljoona Gears of War -kloonia, vai kenties omaperäisemmin FPS-räiskintäpeli. Tätä käsitystä vahvistaa se, että Segan PR-robotit tarjoavat Aliens-roolipeliä odottaneille lohdutukseksi tulevaa Aliens vs. Predator -räiskintäpeliään, jonka he uskovat tarjoavan kiehtovia kokemuksia niin yksin- kuin moninpelissäkin. Vinkki: jos joku haluaa jätskiä, viikon vanha jauhelihakastike ei kelpaa korvikkeeksi.

Lähde: Giantbomb.com

Lisää aiheesta

Huhupartio: Sega kuoppasi Aliens-roolipelin, Obsidianin tulevaisuus vaakalaudalla?

Alien-lisenssi Segalle, tulossa useita pelejä

Lue myös

BioShock 2:lle 5 miljoonan myyntitavoite

Michael Jackson – edesmennyt muttei kadonnut

Trials HD – ensikosketus riemukkaaseen kotimaiseen prätkäpeliin