Uusimmat

Palaset loksahtelevat paikoilleen – Elder Scrolls -morppi vihdoin työn alla?

27.11.2007 11:56 Miikka Lehtonen

Pitkään siitä on puhuttu, mutta juuri mitään tietoa tai konkreettista näyttöä ei ole ollut olemassakaan. Eikä oikeastaan ole vieläkään, mutta pari palasta on taas loksahtanut paikoilleen. Palapelin kuva alkaa näyttää nettipeliväritteiseltä.

Uusin huhukierros pyörähti liikkeelle kuun alussa, kun Bethesdan huomattiin rekisteröineen ElderScrollsOnline.com -osoitteen. Firman edustajien mukaan kyse oli vain rutiinitoimenpiteestä, jolla pyrittiin estämään osoitteen valtaus jonkin kolmannen osapuolen taholta.

Nyt lentää lisää vettä kiukaalle, sillä Bethesdan vain MMO-kehitystä varten perustettu sisaryhtiö ZeniMax Online Studios on ostanut käyttöönsä HeroEngine-MMO-moottorin. Jotain massiivista ja moninpelattavaa Bethesdalla siis kehitellään, eikä Elder Scrolls -maailma olisi vältämättä lainkaan huono veikkaus. Mikäli tästä on kyse, projekti on ainakin hyvissä käsissä, sillä ZeniMaxilla ruoska heiluu muun muassa Dark Age of Camelotista tunnetun Matt Firorin tahtiin.

Kiinnostavana kuriositeettina samaa, erittäin laadukkaaksi kehuttua MMO-moottoria tullaan käyttämään myös Biowaren Star Wars -massiivimoninpelissä.

Lue lisää eDomesta

LucasArts ja Bioware pistävät kimpsut yhteen ja tekevät jonkin pelin

Bioware kehittää massiivimoninpeliä

Uskotko Bethesdan kehittävän Elder Scrolls -massiivimoninpeliä?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat