Uusimmat

Traileritorstai: kahdeksan minuuttia Deus Ex Human Revolution -toimintaa

24.03.2011 12:00 Jukka O. Kauppinen

Deux Ex Human Revolution on peli, joka herättää ilmeisesti melko lailla mielenkiintoa pelaajien keskuudessa. Ihan syystäkin, ainakin se herätti paljon positiivisia väristyksiä lehdistön paatuneissa jampoissa.

Uusin Deus Exin video on kahdeksan minuutin mittainen walkthough-pelivideo, jossa yksi pelin suunnittelijoista tarjoilee aidon pelikuvan päälle kommenttiraidan. Videon kuvaamat tapahtumat sijoittuvat pelin alkuvaiheisiin, joskaan ei aivan alkuun.

Olkaa hyvät:

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lisätietoja: http://www.deusex.com/

Lisää aiheesta

Deus Ex: Human Revolution -ensikosketus osa 1 – ylösnousemus

Deus Ex: Human Revolution on eräällä tapaa pelisarjan reboottaus, mutta tekijät yrittävät kuitenkin olla sen suhteen kunnioittavia. Peli on uuden aikakauden teos, joka seuraa nykyaikaisia pelisuunnittelullisia näkökohtia ja tarjoaa nykypäivän pelaajille hyvän seikkailun. Sitä ei ole tehty kahden aiemman Deus Exin ehdoilla, mutta niiden faneja ei ole myöskään unohdettu.

Deus Ex: Human Revolution -ensikosketus osa 2 – bioaugmentoitu vapaus

Tällä kertaa otamme tuntumaa myös peliin ja kaikkeen siihen, mitä salassapitosopimuksen johdosta emme voineet vielä edelliskerralla käsitellä. Kuten pelatun esittelyversion loppupuolen tapahtumiin.

Deus Ex: Human Revolution – salat avautuvat haastattelussa (osat 1-5)

Lisää etukäteispropagandaa voit nauttia Eidos Montrealin pelintekijän, Human Revolutionin tuottaja Jean Francois Dugasin haastattelusta. Haastattelu on jaettu viiteen osaan, aiheina muun muassa aiempien Deus Exien vaikutus, toiminnan ja roolipelaamisen balanssi, peliin vaikuttanut populaarikulttuuri, käsikirjoituksen luominen sekä PC-versio.

Muropaketin uusimmat