Uusimmat

3D Realmsin Bombshell siirtyi ensi vuoteen

22.11.2015 16:00 Juho Anttila

Viime vuonna lihoiksi pistetty ja sittemmin paluun pelikentille tehnyt 3D Realms on väsännyt jo jonkin aikaa isometristä räiskintäpeliä nimeltä Bombshell. Alun perin tälle vuodelle tähdätty räimintä on nyt jouduttu siirtämään ensi vuoden puolelle. Uusi julkaisupäivä pelin PC-versiolle on tammikuun 29. päivä. PlayStation 4 – ja Xbox One -versiot nähdään myöhemmin ensi vuonna.

Firma panostaa Bombshell-brändiin kunnolla, sillä pelille on luvassa myöhemmin ensi vuonna ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvattu esiosa. Bombshellin Digital Deluxe Edition -erikoisversion ostajat saavat muiden bonusten ohella taatun pääsyn esiosan betatestiin. Esiosan lähestymiskulma on retroisa ja se käyttää Duke Nukem 3D -pelimoottoria.

Nykymuotoisen 3D Realmsin ja Bombshellin tarina on erikoinen. Firmahan riiteli Gearboxin kanssa Duke Nukem -brändin käytöstä työn alla olleen Duke Nukem Mass Destructionin vuoksi. Riita päättyi pelin kehityksen lopettamiseen, mutta moni on epäillyt Bombshellin sisältävän runsaasti alun perin Duke Nukem Mass Destructioniin tarkoitettua tekniikkaa ja sisältöä.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

3D Realms palaa pelikentille? Höpö höpö, älkää uskoko Duke Nukem –firman comebackiin

Gearboxin ja 3D Realmsin Duke Nukem -riidan loppu on nyt virallistettu

Tanskalaisyritys osti 3D Realmsin – jatkokuviot yhä epäselvät

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat