Uusimmat

Uuden Doom-videopelileffan ohjaaja paljasti, mikä klassikkomonsteri ei päässyt mukaan elokuvaan

06.09.2018 13:59 Muropaketin toimitus

Uudessa Doom-elokuvassa ei nähdä peleistä tuttua viimeistä pomohirviötä.

Legendaksi muotoutunut vuoden 1993 Doom on eittämättä eräs kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista peleistä. Vuosikymmenten aikana pelaajat ovat kohdanneet monia erilaisia Doom-monstereita, kuten esimerkiksi musertavan tuskallisen Baron of Hellin.

Valitettavasti kaikki Doomin ikoniset hirviöt eivät mahdu tulevaan Tony Giglion ohjaamaan Doom-elokuvaan: Spiderdemon ei ohjaajan mukaan näy ensi vuonna ilmestyvässä elokuvassa.

Gigliolta tiedusteliin taannoin mitä mieltä hän on vuoden 2005 ilmestyneestä Andrzej Bartkowiakin ohjaamasta Doom-elokuvasta. Giglio ilmoitti, että Spiderdemon ei valitettavasti näy elokuvassa. Sen sijaan hän vinkkaa, että jos tuleva Doom-leffa menestyy, Spiderdemon voi hyvinkin näkyä jatko-osissa.

Edellinen Doom-elokuva ei ollut kovin kummoinen menestys, ja uusi onkin siitä tehty reboot-versio. Varhaisessa Universal Pictures -studion tuottamassa Doomissa nähtiin muun muassa Dwayne “The Rock” Johnson. Universal tuottaa myös uuden elokuvan.

Spiderdemon on alkuperäisen Doom-pelin viimeinen pelaajan kohtaama pomomonsteri ja onkin yllättävää, ettei demonia nähdä elokuvassa laisinkaan.

Muropaketin uusimmat