Uusimmat

Dead Rising 2 syksyllä – myös PS3:lle ja PC:lle

12.02.2010 08:00 Antti Mutta

Capcom on paljastanut kovasti odotetun zombiemättöpeli Dead Rising 2:n julkaisupäivän X10-tapahtuman ohessa San Franciscossa. Moni odotti salaa jatko-osaa jo kevääksi. Valitettavasti innokkaat joutuvat pettymään. Edessä on vielä puoli vuotta lisää odotusta. Mutta PS3- ja PC-omistajille on tiedossa onnen päivät. Dead Rising 2 ei nimittäin enää olekaan Xbox 360 -eksklusiivi.

Japanilaisilta tekijöiltä kanadalaisten kätösiin siirtynyt Dead Rising -sarja jatkuu uunituoreen pressitiedotteen mukaan vasta syksystä. Las Vegasin loisteeseen epäkuolleita pieksemään pääsevät ensimmäisenä jenkit, nuo onnekkaat bastardit.

Amerikkalaisille kuolleiden aamu koittaa elokuun 31. päivä, kun taas japanilaiset saavat oman annoksensa eläviä kuolleita 2. päivä syyskuuta. Eurooppalaiset pelaajat joutuvat odottamaan 3. päivään asti, ennen kuin turpasauna mitä mielikuvituksellisimmilla välineillä alkaa.

Mutta julkaisupäivämäärää suurempi uutispommi on Dead Rising 2:n uudet pelialustat. Zombimässäily purskahtaa syksyllä myös PC:lle ja PlayStation 3:lle. Se siitä Xbox 360:n yksinoikeudesta. Vaan Microsoft rakastaa xbottejaan, eikä halua ihan täysin jäädä vaille etuoikeuksia.

Microsoft kustantaa xboxaajille eksklusiivisen Dead Rising 2 -prologijakson, jonka sisällön pitäisi olla täysin uniikkia. Ei siis demo, vaan ihan oikea lyhkäinen peli. Ehkä. Ladattava Case Zero -hurmepläjäys luvataan ilmestyväksi elokuussa.

Lue myös

Arvostelu: Heavy Rain (PS3)

Lisää Mass Effectiä alkuvuodesta 2011

Settlers 7 ja markkinatalouden aakkoset

Tom Clancy’s Ghost Recon tekee comebackin

 

Muropaketin uusimmat