Uusimmat

E3dome – vuoden 2009 tapahtumien kertausta: kuva- ja videoryöpytystä

09.06.2010 17:16 Jukka O. Kauppinen

Uusi vuosi, uusi E3. Tällä kertaa kertaamme yleisellä tasolla viime vuoden kuva- ja videotarjontaa. Kuvagallerioissa ja videokanavalla tarjoiltiin maistiaisia isosta kasasta uusia pelejä, joista melkein kaikki näyttäisivätkin jo ilmestyneen. Dead Rising 2:ta tosin ainakin odotellaan edelleen. Nämä lupaukset on ainakin pidetty, vaikka kaikki pelit eivät helmiksi osoittautuneetkaan.

E3dome: Aitoja pelitilannekuvia God of War III:sta

Sonyn Santa Monican studion kuuma peli päätti eilen ansaitusti Sonyn E3-lehdistötilaisuuden ja sai aikaan innostuneen vastaanoton niin paikallaolleilta kuin nettikansaltakin ja miksipä ei. Tiedämmehän entuudestaan että God of Warit ovat pahuksen hyviä pelejä. Mihin se niiden sädekehä olisi HD-grafiikan ja lisäveren myötä hävinnyt? Ihailkaamme pelin loistoa aidosta pelikuvasta nostetuilla nappauksilla. Kaikki kuvat voi klikata täysikokoisiksi.

E3dome: Capcom ja Dead Rising 2, Lost Planet 2, Bionic Commando, Dark Void…

Capcomin E3-tarjonta oli laaja ja monimuotoinen. Videokarusellin vilinää aletaan purkamalla trailereita peleistä Bionic Commando, Dark Void, Dead Rising 2 ja Lost Planet 2.

E3dome: kuvissa Bethesdan Brink, Medieval Games, Rogue Warrior, WET ja Fallout 3: Point Lookout

Jenkkiläinen Bethesda tähtää vahvasti isomman linjan pelitaloksi. Onhan Bethesda julkaissut toistenkin tekemiä pelejä jotakuinkin aina, mutta pelitykitys on nyt vahvassa kasvussa. Ohessa Bethesdan E3-pelisetti komeana kuvagalleriana.

E3dome: kuvissa Dead Rising 2, Left 4 Dead 2, Modern Warfare 2, Splinter Cell Conviction

Microsoft leegioineen oli kiireinen myös räiskintäpelien saralla. Capcomin Dead Rising 2, Valven Left 4 Dead 2, Activisionin Modern Warfare 2 ja Ubisoftin Splinter Cell Conviction takaavat toiminnantäyteisen loppuvuoden. Ja aivoja nälkäänäkeville.

E3dome: kuvissa PS3-seikkailutykit Heavy Rain ja White Knight Chronicles

PlayStation 3:n seikkailupelirintaman odotetuimpia teoksia ovat aivan taatusti Quantic Dreamin Heavy Rain ja LEVEL 5:n White Knight Chronicles. Molemmat myös olivat komeasti esillä E3-messuilla. Ohessa pelien tuoreimmat kuvapläjäykset.

E3dome: kuvissa The Beatles: Rock Band ja Tony Hawk: RIDE

Vaihtakaamme välillä astetta kevyemmälle linjalle. Raikukoon laulu, soikoon rokki. Ja näyttäköön Tony Hawk miten homma toimii. Kuvissa The Beatles: Rock Band, Tony Hawk: RIDE ja kaupan päälle Lips: Number One Hits.

E3dome: Lucasin uudet Star Warsit kuvina

LucasArts ei ole unohtanut herkullisinta lypsylehmäänsä, Star Warseja, vaikka Monkey Islandien kautta kerätäänkin hurjia asennepisteitä ainakin pidemmän linjan pelaajilta. Star Wars Battlefront: Elite Squadron ja Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes.

E3dome: Resident Evil -sarjan uutukaiset trailereina

Capcom laajentaa Resident Evil -sarjaa lähitulevaisuudessa kahdella uudella – vai pitäisikö sanoa lämmitellyllä – pelillä. Resident Evil: The Darkside Chronicles  on vauhdikasta raideräiskintää Resident Evil 2:n pohjalta. Siinä sivussa päivänvalon näkee myös sen ihan alkuperäisen Resident Evil -seikkailun modernisoiva Resident Evil Wii.

E3dome: trailereita NFS Shift, DiRT 2, OPF Dragon Rising…

E3-messujen alkamisen myötä netti paukkaa liitoksistaan muun muassa uusien pelitrailerien suhteen. Uutta tietoa ja tavaraa ryöppyää hirveää vauhtia. Ensimmäisiä maistiaisia tarjoavat Need for Speed Shift, Colin McRae Rally: DiRT 2 ja Operation Flashpoing: Dragon Rising.

E3dome: traileripaketti Mafia II, R.U.S.E., Flashpoint, Star Wars

Trailerisettien maaliviivan jo häämöttäessä katseltavaa tarjolla seuraavista teoksista: Operation Flashpoint: Dragon Rising, Mafia II, Dead to Rights Retribution , R.U.S.E. ja Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes.

E3dome: videoissa Alan Wake, Crackdown 2, Forza Motorsport 3

E3-messujen videosettien purkaminen jatkuu. Vaihteeksi valokeilaan nousevat Microsoftin Xbox-rintaman kovimmat tittelit: Alan Wake, Forza Motorsport 3 ja Crackdown 2.

Ja koska kertaus, jos mikä, on hyvästä, niin vielä Halo Reach ja Halo 3 ODST kaupan päälle.

E3dome: videolla Gran Turismo 5 ja Heavy Rain

Sonyn E3-paketeista löytyivät myös tuoreet videot Gran Turismo 5 -ajopelistä ja Heavy Rain -seikkailusta. GT5:stä ei ole paljastettu oikeastaan mitään virallista, paitsi että PlayStation 3:han se ilmestyy. Fahrenheit-tiimi Quantic Dreamin työstämä Heavy Rain kuitenkin saapuu loppuvuodesta ja näyttää hurrrrrrjan hyvälle.

E3dome: videolla Indiana Jones, Castlevania ja LEGO Rock Band

Videokoosteessa tällä kertaa LucasArtsin tasoloikka-seikkailu Indiana Jones and the Staff of Kings, Konamin Castlevania: Lords of Shadow sekä Warnerin LEGO Rock Band. Johan on setti!

E3dome: videotykistä lihapullien, lohhareiden, hullupupujen ja turtlejen kera

E3:n säläsateessa päähämme ovat nyt pudonneet trailerit muun muassa seuraavista peleistä: Cloudy With A Chance of Meatballs, Combat of Giants Dragons, Rabbids Go Home ja TMNT Turtles in Time. Ja paljon muutakin on tarjolla.

E3dome: videotykitystä DiRT 2, LEGO Harry Potter, Need for Speed Nitro…

E3domen bitti paahtaa ja videoita tuupitaan linjalle täyttä häkää. Tällä kertaa tarjolla muun muassa Colin McRae DiRT 2, LEGO Harry Potter, Need for Speed: Nitro, Battlefield 1943, Transformers: Revenge of the Fallen…

E3dome: videotykitystä Monkey Island, Brutal Legend, The Saboteur…

E3-messut tuovat muassaan myös valtaisasti pelivideoita. Linjat laulavat kuumina, kun videoita lisäillään myös eDomen videokanavalle. Ohessa muun muassa E3-videot peleistä The Saboteur, Brutal Legend, Dead Space Extraction ja Tales of Monkey Island.

Linkit joidenkin mainittujen pelien arvosteluihin: