Luvassa on postapokalyptista romurallia, sillä Twisted Metal -pelit muuttuvat tv-sarjaksi

23.02.2021 13:30 | Muropaketin toimitus

Twisted Metal -peleihin perustuvan tv-sarjan tuotanto käynnistyy.

Vuonna 1995 käynnistynyt Twisted Metal -pelisarja on kulttimaineessa, mutta ikävä kyllä sarjassa ei ole nähty uutta julkaisua lähes kymmeneen vuoteen. Hiljaiselosta huolimatta Sonyn tiedetään suunnittelevan tv-sarjaa postapokalyptisen autotaistelun maailmasta, ja nyt projektista kuuluu viimein uutisia.

Eurogamer kertoo, että Twisted Metal -sarjan tuotanto on käynnistymässä. Käsikirjoituksen tuoreimmasta versiosta vastaa Cobra Kai -sarjasta tunnettu Michael Jonathan Smith, mutta näyttelijöistä ei vielä ole mitään virallista tietoa.

Eurogamerin mukaan tv-sarjassa päähenkilö pestataan viemään mystinen paketti halki postapokalyptisen jättömaan. Pian hän liittoutuu autovarkaan kanssa ja päätyy taistelemaan rosvoja ja sekopäistä Sweet Tooth -klovnia vastaan. Kuten kuvauksesta voi päätellä, luvassa on toimintakomediaa, eikä mitään vakavaa tulevaisuusscifiä.

Tuotannosta vastaavat Sony Pictures Television ja PlayStation Productions, jotka tehtailevat parhaillaan myös The Last of Usin tv-sarjaversiota. Sarjan ilmestymisaikataulusta ei vielä ole kerrottu mitään tarkempaa.