Äänestys: Pleikkareita myyty 500 miljoonaa – mikä oli ensimmäinen PlayStation-konsolisi?

10.08.2018 10:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation-konsolit ovat saavuttanut merkittävän virstanpylvään. Sen kunniaksi kysymme Muropaketin lukijoita, mikä oli heidän ensimmäinen pleikkarinsa.

Sony julkisti eilen PlayStation-konsoleiden uusimman saavutuksen: kaikkia eri pleikkareita on nyt myyty yhteensä 500 miljoonaa kappaletta. Kuten eilen kerroimme, yhtiö juhlistaa merkittävää virstanpylvästä näyttävällä PlayStation 4 Pro -mallilla, jota valmistetaan erittäin rajoitettu erä.

PlayStation-konsoleita on 24 vuoden aikana tullut markkinoille kaikkiaan neljä kotikonsolia ja kaksi kannettavaa konsolia. Jokaisesta kotikonsolista on ajan kanssa julkaistu myös kevyempi versio, ja PlayStation 4 on tietysti poikinut jo myös teknisesti edistyneemmän PlayStation 4 Pro -mallin.

PS4:n useista malleista ja suuresta menestyksestä huolimatta PlayStation 2:ta voi yhä pitää Sonyn konsolimalliston kuninkaana. Vuonna 2000 markkinoille saapunutta PS2:ta on nimittäin myyty yli 155 miljoonaa kappaletta, ja se on yhä historian myydyin pelikonsoli.

Koska useimmille se ensimmäinen oma konsoli on kaikkein rakkain ja nostalgisin, kysymmekin Muropaketin lukijoilta, mikä oli heidän ensimmäinen pleikkarinsa. Vastauksen voit käydä antamassa alta.

Mikä oli ensimmäinen PlayStation-konsolisi?

Katso tilanne vastaamatta