UUSIMMAT

Bioware pyysi Anthem-pelaajilta anteeksi – ”Olemme sitoutuneet pelin kehittämiseen”

15.03.2019 12:12 | Muropaketin toimitus

Anthem on kerännyt julkaisunsa jälkeen runsaasti kritiikkiä, joka on koskenut kaikkea aina epäreiluksi koetusta pelin sisäisestä tavarasysteemistä pelikonsolien kaatuiluun ja jopa hajoamiseen aiheutaneeseen bugiin saakka.

Nyt Biowaren yhteisövastaava Jesse Anderson on vastannut kritiikkiin Redditissä ja pyytänyt pelaajilta studion puolesta anteeksi. ”Haluamme kiittää teitä palautteesta ja arvostamme pelaajien rehellisyyttä. En voi kertoa tarkkoja yksityiskohtia, koska tekniset yksityiskohdat eivät ole vahvinta alaani, mutta olemme edelleen mahdollisimma läpinäkyviä pelin kehitystä koskien.”

Anderson kuitenkin pyysi pelaajilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Viime aikoina kun pelin kehittäjät ovat uhranneet aikaa vastaamalla pelaajien kysymyksiin, ovat nämä saaneet paljon vihaa niskaansa. Korjausten tekeminen vaatii oman aikansa, eikä päivityksiä voida julkaista heti ongelman ilmetessä.

”Anthem on täällä pysyäkseen. Vaatiiko pelin vikojen korjaus vielä paljon työtä? Kyllä, ja kehittäjät ovat sitoutuneet parannusten tekemiseen ja uuden sisällön luomiseen.