UUSIMMAT

CD Projekt RED vahvisti, millä resoluutiolla The Witcher 3: Wild Hunt pyörii Nintendo Switchillä

12.06.2019 17:45 | Muropaketin toimitus

Monet yllättyivät, kun Nintendo julkisti E3-lähetyksessään The Witcher 3: Wild Huntin ja tämän lisäosien saapuvan Nintendo Switchille. Uljaalta näyttävän pelin graafisesta laadusta joudutaan kuitenkin odotetusti tinkimään.

Varsinkin modien avulla The Witcher 3: Wild Hunt on PC:llä yksi historian kauneimmista videopeleistä, eikä se näytä hullummalta PlayStation 4:llä tai Xbox Onellakaan. Nintendo Switch -pelaajat joutuvat kuitenkin kokemaan Geraltin seikkailuja hieman pelkistetymmällä ulkoasulla.

Jo trailerin pohjalta saattoi sanoa, että tekstuureja on jouduttu oikomaan jonkin verran. Nyt The Witcherin virallinen Twitter-tili on vahvistanut, että käsikäytössä The Witcher 3: Wild Huntin resoluutio on 540p. Televisioon kytkettynä dynaamista resoluutiota tukeva The Witcher 3: Wild Hunt toimii 720p-resoluutiolla. Pelin ruudunpäivitysnopeudesta ei ole vielä virallista tietoa, mutta se tuskin ylittää 30 ruutua sekunnissa.

Grafiikoiden kärsimisestä huolimatta on toki hieno saavutus, että The Witcher 3: Wild Huntin kaltainen massiivinen roolipeli on ylipäätään saatu käännettyä Nintendo Switchille. Peli ilmestyy Switchille loppuvuoden aikana.

Muropaketin uusimmat