Doom 64:n remasteroitu versio sisältää täysin uuden pelitason

11.03.2020 11:56 | Muropaketin toimitus

Ensi viikolla Doom Eternalin kylkiäisenä julkaistava Doom 64 tarjoaa jotain aivan uutta.

Doom Eternal ilmestyy ensi viikolla, mutta monet odottavat varmasti yhtä paljon Doom 64:n uudelleenjulkaisua. Nintendo 64:n räiskintäpeli nimittäin rantautuu viimeinkin uusille alustoille Doom Eternalin ennakkotilaajien bonuksena.

Nyt Kotaku tietää kertoa, että Doom 64:n remasteroitu versio sisältää myös täysin uutta pelisisältöä. Pelin loppuun on lisätty uusi epilogitaso, joka tuo ilmeisesti kokonaan uuden boss-vihollisen peliklassikkoon. Uudesta sisällöstä vastaa remasterointeihin ja remake-peleihin erikoistunut Nightdive Studios.

Lisäksi remasteroituun versioon on tietysti lisätty monia parannuksia, ja PS4:llä ja Switchillä se tukee myös liikkeentunnistusta. Doom 64 on mahdollista napata itselleen Doom Eternalin ennakkotilauksen kylkiäisenä PC:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Nintendo Switchillä. Google Stadia -versio ei tiettävästi bonus-peliä tarjoa.

Doom Eternal ilmestyy mainituille alustoille perjantaina 20. maaliskuuta, mutta Switch-versio on luvassa vasta myöhemmin tänä vuonna.