UUSIMMAT

Entisten Hitman-kehittäjien scifi-trillerissä pelaaja kamppailee omia kloonejaan vastaan

31.07.2017 14:19 | Muropaketin toimitus

Entisistä Hitman-kehittäjistä koostuvan Ultra Ultra -studion esikoispeli Echo ilmestyy PC:lle ja PlayStation 4:lle syyskuussa. Näyttävä traileri esittelee lupaavaa scifi-seikkailua.

Ultra Ultran julkistama scifi-peli Echo perustuu omaperäiseen ideaan. Pelin keskiössä on En, joka saapuu vuosisadan mittaisen avaruusmatkan jälkeen muinaisen sivilisaation rakentamaan palatsiin. The Palace paljastuu kuitenkin kuolettavaksi paikaksi, kun tietoinen rakennelma alkaa tuottaa kopioita Enistä.

Echossa kloonit eivät kuitenkaan vain näytä samoilta kuin pelihahmo, vaan myös jäljittelevät hänen toimintaansa. Pelistä uutisoivan VG24/7:n mukaan Enin kloonit oppivat pelaajan toiminnasta ja kopioivat sitä: hiiviskelemällä paljon saat kloonit hiiviskelemään, ja jos ryhdyt räiskimään, saat varmasti itsekin luodista. Aika ajoin The Palace päivittää klooneja, ja vain silloin En voi toimia vapaasti.

Entisistä Hitman-kehittäjistä koostuvan Ultra Ultran kehittämä Echo ilmestyy 19. syyskuuta PlayStation 4:lle ja PC:lle. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat