UUSIMMAT

Fidget Spinnereillä on nyt oma peli, joka on jo järjettömän suosittu YouTubessa

29.06.2017 22:54 | Muropaketin toimitus

Vuoden suosituin härveli Fidget Spinner on inspiroinut uuden version hittipeli Agar.iosta. Selaimessa pelattavasta verkkopelistä on äkkiä tullut suosittu tubettajien keskuudessa.

Fidget Spinner eli ”sormihyrrä” on jo yli 20-vuotias keksintö, mutta villitykseksi se muuttui vasta tänä vuonna. YouTubessa on yli yhdeksän miljoonaa stressilelulle omistettua videota, ja härveliä myydään hyvää vauhtia myös Suomessa.

Oli siis vain ajan kysymys, että joku keksi tehdä Fidget Spinnerille omistetun pelin. Kotaku kertookin nyt pari viikkoa sitten julkaistusta Spinz.io -selainpelistä, joka on lähes suora kopio vuonna 2015 ilmestyneestä Agar.iosta.

Spinner-pelissä pelaaja ohjaa yksittäistä Fidget Spinneriä muiden pelaajien kansoittamassa maailmassa, ja tavoitteena on kerätä pieniä palloja, jotta sormihyrrä pyörisi nopeammin. Spinz.io on pelattavissa omilla sivuillaan.

Vaikka Spinz.io on kopio aiemmasta pelistä, on siitä Kotakun mukaan tullut äkkiä huikean suosittu ainakin tubettajien keskuudessa. YouTubeen onkin ladattu jo yli 260 000 Spinz.iolle omistettua videota, joista yhtä voit ihmetellä alta.

Eilen kerroimme myös, että toimintaroolipeli Dark Souls (2011) on saanut oman Fidget Spinner -modin.

Muropaketin uusimmat