UUSIMMAT

Gearboxin mukaan Borderlands 3:a koskevat Xbox-huhut ovat perättömiä – yksinoikeussopimusta Microsoftin kanssa ei ole

23.04.2018 08:41 | Muropaketin toimitus

Gearbox Software kehittää seuraavaa Borderlands-peliä kaikessa hiljaisuudessa. Nyt toimitusjohtaja Randy Pitchford on kuitenkin rientänyt rauhoittelemaan huhuja Xbox One -yksinoikeudesta.

Suositun Borderlands-räiskintäpelisarjan kolmas pääpeli on tekeillä, mutta kehittäjästudio Gearbox Software ei ole paljastanut juuri mitään projektista. Ehkäpä juuri siksi pelimediassa on levinnyt sitkeä huhu, että Borderlands 3 olisi Xbox Onen yksinoikeuspeli.

Bleeding Cool kuitenkin raportoi, että väitteet Microsoftin kanssa solmitusta yksinoikeussopimuksesta näyttävät olevan täyttä potaskaa. Gearboxin toimitusjohtajan Randy Pitchfordin kerrotaan kommentoineen usealle kyselijälle Twitterissä, ettei mitään sopimusta ole olemassa.

Yhdelle huhua levittäneelle Pitchford vastaa alla olevassa twiitissä:

”Gearbox ei ole allekirjoitanut mitään sellaista Microsoftin kanssa. Miten näitä juttuja levitetään faktana, vaikkei niillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa?”

Vaikuttaa siis siltä, että Borderlands 3 julkaistaan sarjan edellisten osien tapaan useille alustoille. Pelisarja on aiemmin ilmestynyt Microsoftin konsolin ohella myös PC:llä, PlayStationilla, Androidilla ja iOS:llä, ja sarjan pelejä on myyty kaikkiaan yli 26 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Borderlandsin pohjalta työstetään myös Hollywood-elokuvaa.

Muropaketin uusimmat