God of Warin kehittäjä ihmettelee: ”Mitä Death Strandingin markkinointikampanjalla oikein ajetaan takaa?”

26.08.2019 12:11 | Muropaketin toimitus

God of Wareista ja Twisted Metalista tuttu David Jaffe on yrittänyt uudella videollaan tulkita Death Strandingin markkinointikampanjan ideaa.

Jeffellä on omakohtaista kokemusta Sonyn kanssa pelien julkaisusta, joten hän tietää, että markkinointikampanja on suunniteltu valmiiksi pienintä yksityiskohtaa myöten. Siksi Death Strandingin hämmentävät trailerit ovatkin outoja tapauksia.

Death Strandingin oudot trailerit ovat jakaneet pelaajat kahteen leiriin. Osaa trailereiden kryptisyys kiehtoo, mutta osa pelaajista haluaisi tietää konkreettisemmin, mistä Hideo Kojiman pelissä on kyse.

Jeffe uskoo, että Death Strandingin markkinointikampanja on saatettu antaa kokonaan Kojima Productionsin harteille ja studio uskoo mystiikan vetoavan Kojiman faneihin. Toisena vaihtoehtona Sony on tajunnut, että seikkailuun panostava Death Stranding on hankalasti markkinoitava peli, josta on vaikea tehdä massoihin vetoavaa nopeatempoista traileria.

”Jos minulta kysyttäisiin haluaisinko pelata nyt Gears 5:ttä vai Death Strandingiä, se riippuisi siitä millä tuulella olen. Gears 5:n nopeatempoiset trailerit vetoavat massoihin ja supermarkettien asiakkaisiin ja peli on siisti sekä helposti lähestyttävä”, Jeffe vertaa. ”Death Stranding tulee puolestaan kanssasi ihmettelemään universumin mysteerejä.”