UUSIMMAT

Halo: Combat Evolvedin remasteroitu versio aloittaa matkansa PC:lle – testit alkavat jo tässä kuussa

20.01.2020 15:03 | Muropaketin toimitus

Halo: Combat Evolved Anniversary julkaistaan viimeinkin PC:lle osana The Master Chief Collection -pelikokoelmaa.

Xbox Onen suosittu Halo: The Master Chief Collection aloitti rantautumisensa PC:lle viime vuoden puolella. Koska kokoelman pelit kuitenkin tuodaan uudelle alustalle pelimaailman kronologian mukaan, oli ensimmäinen käännetty peli esiosa Halo: Reach.

Nyt kuitenkin myös alkuperäisen Halo: Combat Evolvedin remasteroitu versio lähenee PC-julkaisua. VG24/7 kertoo, että 343 Industries on aloittamassa klassikkoräiskinnän beta-testit valikoitujen kumppaneiden kanssa jo tammikuun lopussa, ja helmikuussa testit laajenevat suuremmalle pelaajakunnalle.

Alkuperäinen Halo: Combat Evolved ilmestyi Xboxille vuonna 2001, ja kaksi vuotta myöhemmin se kääntyi myös PC:lle. Vuonna 2011 ilmestynyttä, remasteroitua Anniversary-versiota ei ole kuitenkaan aiemmin tuotu PC:lle.

Mikäli haluat päästä kokeilemaan klassikkopelin PC-käännöstä, luo profiili Halo Waypointiin ja tarkista, että olet merkinnyt asetuksiin olevasi halukas testaajaksi.

Halo: Combat Evolved saapuu aikanaan osaksi The Master Chief Collectionia kaikille kokoelman ostajille. Sitä seuraavat aikanaan Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST sekä Halo 4. Myös sarjan seuraavan pelin, Halo Infiniten, on vahvistettu ilmestyvän PC:lle.