UUSIMMAT

Huhu: Konamin tavaramerkki saattaa vihjata kahden pelisarjan paluusta

22.04.2021 14:59 Muropaketin toimitus

Konami uusi kaksi tavaramerkkiä, mikä herättää toiveita jatko-osista ja uusintaversioista.

Bloody Disgusting kertoo, että Castlevania- ja Metal Gear -pelisarjojen ystäville on jälleen annettu pieni syy toivoa pidettyjen pelien kunniakasta paluuta.

Konami on nimittäin uusinut Japanissa kaksi tavaramerkkiä: Metal Gear Rising: Revengeancen sekä Akumajou Draculan. Jälkimmäinen on Castlevanian nimi Japanissa.

Tavaramerkkien uusiminen ei välttämättä tarkoita yhtään mitään, mutta se voi olla enne jostain uusista julkaisuista. Remasterointi vuoden 2013 Metal Gear Risingista ei tunnu lainkaan uskomattomalta idealta, kuin myöskään uusi Castlevania-peli.

Hiljattain huhuttiin myös, että Konami olisi kenties antamassa hittisarjojensa uudet osat ulkoisten pelistudioiden käsiin. Tämäkin herättää pelaajissa toiveita, sillä Konami on viime aikoina keskittynyt pienempiin julkaisuihin ja moni yhtiön klassinen pelisarja on jäänyt kokonaan hyllylle.

Jää nähtäväksi, josko ja milloin Castlevania ja Metal Gear heräävät henkiin. Tuntuisi uskomattamalta, jos pelisarjat kokonaan hylättäisiin, mutta odotus voi olla pitkä.

Muropaketin uusimmat