Uusimmat

Huhu: Odotettu Cyberpunk 2077 onkin FPS-peli, joka muistuttaa enemmän Deus Ex -pelejä kuin The Witcheriä

24.04.2018 10:05 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red -studion kehittämä scifi-roolipeli Cyberpunk 2077 on tuoreen huhun mukaan ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka ei juurikaan muistuta kehittäjien hittisarjaa.

Th Witcher -peleistä tunnetun CD Projekt Red -studion cyberpunk-peli Cyberpunk 2077 julkistettiin jo vuonna 2012, mutta pelistä ei tiedetä paljonkaan yksityiskohtia. Monet ovat varmasti odottaneet, että peli muistuttaisi studion hittisarjaa, mutta nyt tuore huhu vihjaa, että studio saattaa poiketa aiemmasta tyylistään radikaalisti.

Game Fragger raportoi nimittäin epämääräisestä huhusta, että Cyberpunk 2077 olisi kolmannen persoonan toimintaroolipelin sijaan FPS-peli. Lisäksi pelin roolipelimekaniikkojen kerrotaan muistuttavan enemmän Deus Ex ja Prey -pelejä kuin The Witcher -sarjaa.

Huhu on peräisin puolalaiselta Gry Online -sivustolta, joten sen luotettavuutta on vaikea arvioida. Sivusto kertoo lisäksi, että Cyberpunk 2077:ää kehitetään CD Projekt Redin kahdella studiolla Krakovassa ja Varsovassa. Toisen studioista kerrotaan kehittävän peliin osiota, jossa päästään seikkailemaan myös Kuun pinnalla ja käytetään jetpackeja Titanfall-pelien tapaan.

Huhuun kannattaa suhtautua melkoisella varauksella, mutta emme ehkä joudu kärsimään epätietoisuudesta enää pitkään. Kehittäjien huhutaan nimittäin myös esittelevän pelin demoa kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla.

Alta näet Cyberpunk 2077 -pelin teaser-trailerin.