Uusimmat

Huhu: Seuraava Batman-peli on Batman: Arkham Legacy, mikäli tietovuotajaa on uskominen

22.10.2019 13:45 Muropaketin toimitus

Rocksteady Studiosin kehuttu ja suosittu Batman: Arkham -pelisarja saa jatkoa, väittää tietovuotaja.

PC Gamer kertoi syyskuussa, että WB Games Montréal -pelistudio vihjaili vahvasti uudesta Batman-pelistä. Mitään julkistusta asiasta ei ole tehty, mutta nyt aiemminkin todeksi osoittautuneita pelihuhuja raportoinut tietovuotaja on paljastanut jotakin kiinnostavaa.

Kuten PC Gamer nyt raportoi, väittää Twitter-käyttäjä New_WabiSabi, että uusi peli kantaisi nimeä Batman: Arkham Legacy, ja se näyttäisi siis jatkavan Rocksteady Studiosin suosittua Batman: Arkham -pelisarjaa. Rocksteadyn on tosin kerrottu siirtyneen muiden projektien pariin, mutta WB Games voisi aivan hyvin jatkaa pelisarjaa omin nokkineen.

Vuotajan mukaan peli sisältää myös useampia pelattavia Batman-perheen hahmoja, eli luvassa voisi ainakin näiltä osin olla entistä laajempi pelikokemus. Mitään tämän enempää ei kuitenkaan edes New_WabiSabi tiedä tähän hätään kertoa.

Viime kädessä vuoto on tietenkin pelkkää huhupuhetta, johon kannattaa suhtautua epäilevästi. Warner Bros. näyttäisi kuitenkin joka tapauksessa olevan kehittämässä jotakin Batmaniin liittyvää, mutta julkistusta jäämme vielä odottelemaan.