UUSIMMAT

Huhu: Xboxin unohdettu zombie-peli saapumassa uudelle alustalle 16 vuotta julkaisun jälkeen

08.02.2021 10:45 | Muropaketin toimitus

Muistatko vielä alkuperäisen Xboxin toimintapelin Stubbs the Zombie?

Takaperin yhteensopivuuden ansiosta uuden sukupolven Xbox Series -konsoleilla voi pelata joitakuita alkuperäisen Xboxin pelejä vuosien takaa. Nyt näyttäisi siltä, että uusi tulokas on saapumassa joukkoon.

Bloody Disgusting uutisoi, että jonkinmoisen kulttiklassikon asemassa oleva toimintapeli Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse julkaistaan kenties pian uudelleen Xbox Series S/X:lle. Tiedon kerrotaan olevan peräisin tulevien julkaisujen Achievement-listalta, joten kyseessä ei vielä ole varmistettu tieto.

Vuonna 2005 julkaistu Stubbs the Zombie on sikäli erikoinen zombie-peli, että tällä kertaa pelaaja ei teurasta eläviä kuolleita, vaan pelaa itse sellaisella. Stubbsin seikkailussa siis tapetaan ihmisiä ja syödään heidän aivonsa. Uhrit tietysti muuttuvat hekin zombeiksi.

Uudelleenjulkaisun kerrotaan olevan tulossa Aspyr Medialta, joka toi viime vuonna markkinoille myös 21-vuotiaan Star Wars Episode I: Racerin. Stubbs the Zombien alkuperäinen kehittäjä Wideload Games on jo lakkautettu, mikä teki lopun pelille suunnitellusta jatko-osasta.

Stubbs the Zombie oli saatavilla jonkin aikaa myös Xbox 360:lle, mutta se poistettiin myynnistä teknisten ongelmien vuoksi. Toivottavasti nyt huhuttu uudelleenjulkaisu toimii paremmin.

Alta näet pelikuvaa alkuperäisestä Stubbs the Zombiesta.