Uusimmat

Jälleen uusi takaisku Halo Infinite -studiolle: ensin lähti luova johtaja, nyt työpaikkaa vaihtoi myös päätuottaja

14.10.2019 21:01 Muropaketin toimitus

Halo Infinite -kehityksestä vastaava johtaja jätti studion. Aikaisemmin projektista lähti pelin luova johtaja.

343 Industries -studio kehittää parhaillaan odotettua Halo Infiniteä, mutta projektin parista on poistunut jo kaksi johtajaa. Ensiksi studiolta lähti luova ohjaaja Tim Longo, ja nyt myös pelin päätuottaja Mary Olson on vaihtanut työpaikkaa.

343:n yhteisöjohtaja on selventänyt tilannetta Reddit-keskustelupalstalla. Toisin kuin luullaan, ei Olson korvannut Longon roolia, vaan kyse on kahdesta aivan erilaisesta työnkuvasta.

Longo toimi luovana johtajana, ja hänen vastuulla oli pelin erilaisten osa-alueiden suunnittelu aina yksinpelistä moninpelikampanjaan.

Olson puolestaan toimi Halo Infiniten päätuottajana. Olson piti huolta siitä, että pelin kehitystyö etenee aikataulussa ja sen kaikki osa-alueet liikkuvat oikeaan suuntaan.

Keskustelu pelin ympärillä on keskittynyt siihen ajatukseen, että sen luomistyössä on ollut suuria vaikeuksia eri henkilöiden välillä. Niinpä studio on halunnut selventää, kaikki sen työntekijät panostavat Halo Infiniten kehitykseen, eikä studio kärsi henkilöstöongelmista.

Halo Infinite tulee ensi vuonna saataville Xbox Onelle ja PC:lle, muistuttaa Twisted Voxel -sivusto.