Liian vähän, liian myöhään? Google Stadialle tulossa uusi hittipeli, mutta vasta vuosi julkaisun jälkeen

04.03.2020 11:59 | Muropaketin toimitus

Google Stadia saa uuden AAA-pelin, mutta mistään aivan uudesta julkaisusta ei ole kysymys.

Vuosi sitten ilmestynyt Tom Clancy’s The Division 2 ilmestyy viimein myös Google Stadialle, kertoo Eurogamer. Ubisoftin hittiräiskintä julkaistaan uudelle alustalle 17. maaliskuuta äskettäin ilmestyneen Warlords of New York -laajennuksen kera, ja uuden version kerrotaan myös tukeva crossplayta eli yhteispeliä PC-version kanssa.

The Division 2 tuo hieman helpotusta Stadian pelipulaan, mutta vuosi alkuperäisen julkaisun jälkeen peli ei enää ole mikään vetonaula Stadialle. Talvella alustalle on tuotu muutama pienempi julkaisu, mutta edellinen suurempi Stadia-julkaisu oli Borderlands 3 joulukuussa.

Äskettäin kerroimme tuoreesta raportista, jonka mukaan ainakaan indiepelien kehittäjät eivät ole kokeneet Stadiaa houkuttelevaksi julkaisualustaksi. Tämä osaltaan selittää, minkä vuoksi alustalle on käännetty kovin vähän pelejä.

Tämän vuoden suurista pelijulkaisuista ainakin 20. maaliskuuta ilmestyvän Doom Eternalin ja syksyllä ilmestyvän Cyberpunk 2077:n on määrä saapua heti julkaisupäivänä myös Google Stadialle. Jää nähtäväksi kuinka nämä hittijulkaisut ja Stadian tuleva ilmaisversio vaikuttavat pelialustan suosioon tulevaisuudessa.

Muropaketin uusimmat