Lykätty ajopeli The Crew 2 sai viimein julkaisupäivän – Myös beta-testaus luvassa

16.03.2018 11:32 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin odotettu ajopeli The Crew 2 ilmestyy kesäkuun lopussa PC:lle ja konsoleille. Pelistä on julkistettu useampia eri versioita, sekä beta-testaus.

Ubisoft on paljastanut, milloin lykätty The Crew 2 näkee päivänvalon. VG24/7 kertoo, että peli ilmestyy 29. kesäkuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Avoimen maailman ajopelissä päästään kisaamaan monipuolisilla ajoneuvoilla erilaisissa kilpa-ajoissa. Pelaajat pääsevät hurjastelemaan autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja lentokoneilla kilpailuissa, joiden joukosta löytyy esimerkiksi katuajoa, maastoautoilua ja freestylea.

The Crew 2:sta ilmestyy perusversion ohella myös Gold Edition, Deluxe Edition ja Motor Edition -versiot, jotka sisältävät erilaisia bonuksia. Näistä löytyy tarkemmat tiedot VG24/7:n uutisesta. Kaikkien versioiden ennakkotilaajat saavat myös kolme ajoneuvoa sisältävän Legendary Motors Packin bonuksena.

The Crew 2:sta järjestetään ennen julkaisua myös beta-testi, johon voi pyrkiä mukaan pelin verkkosivuilla. Alta näet pelin trailerin.