Uusimmat

Nämä kolme indie-helmeä muuttuvat elokuviksi ja sarjoiksi, asialla maailman suosituimman pelielokuvan tekijät

12.10.2021 19:56 Muropaketin toimitus

Kolme Raw Fury -julkaisijan peliä muovautuvat elokuvien ja sarjojen muotoon.

Tuotantoyhtiö Dj2 Entertainment on tehnyt yhteistyösopimuksen pelijulkaisija Raw Furyn kanssa, kertoo Tech Raptor -sivusto. Dj2 Entertainment on aiemmin työskennellyt erittäin hyvin menestyneen Sonic the Hedgehog -elokuvan parissa.

Tuotannossa on tällä hetkellä elokuva- ja sarjaversioita peleistä Sable, Night Call ja Mosaic. Jatkossa saatetaan nähdä myös muita Raw Fury -julkaisuja eri muodoissa.

LUE MYÖS: J.J. Abrams on vahvistanut, että yksi historian parhaista peleistä kääntyy elokuvaksi

Sable on visuaalisesti vakuuttava Jean Giraudin taiteesta ammentava avoimen maailman peli, ja Night Call on tunnelmaltaan noir-henkinen interaktiivinen elokuva. Mosaic puolestaan panostaa väkevästi kerrontaan, joten on helppo nähdä, miksi Dj2 Entertainment on päätynyt näiden pelien äärelle.

Muita pohdinnan alaisia projekteja ovat muun muassa uudet sovitukset peleistä Call of the Sea, Dandara ja The Signifier.

Dj2 Entertainmentin perustaja Dmitri Johnson on todennut, että yhteistyösopimuksen ansiosta tuotantoyhtiö voi käynnistää Raw Fury -julkaisuihin pohjautuvia projekteja jo ennen kuin pelejä on julkaistu. Raw Furyn toimitusjohtaja Jónas Antonsson kuvaili sopimusta sanomalla, että se sopii täydellisesti yhtiönsä toimintaan.