UUSIMMAT

Nintendo Switch sai ominaisuuden, joka pitäisikin löytyä jokaisesta pelikonsolista

15.04.2020 07:52 | Muropaketin toimitus

Nintendo Switch on saanut laajan 10.0.0-päivityksen, joka tuo käyttöjärjestelmään merkittäviä muutoksia.

Game Fragger kertoo, että Nintendo Switch on juuri saanut uuden, tärkeän ominaisuuden. Nintendon 3-vuotiaalle konsolille on nyt lisätty mahdollisuus muuttaa painikkeiden asetuksia, eli käytännössä vaihtaa sitä, mikä nappi tekee mitäkin.

Tämä on erinomainen uutinen kaikille niille, jotka ovat joutuneet pelaamaan itselleen epäintuitiivisilla kontrolleilla. Sama ominaisuus on tarjolla myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, joten oli jo aikakin, että myös Switch pääsi samaan joukkoon.

Muokatut näppäinasetukset voi myös tallentaa konsolille, ja käytössä on viisi tallennuspaikkaa ”suosikkikontrolleille”. Tämä tekee kontrollien vaihtamisen lennosta helpommaksi. Valitettavasti asetuksia voi kuitenkin muuttaa vain Switchin virallisten ohjaimien osalta.

Button mapping -ominaisuuden ohella Switchin päivitys toi mukanaan muun muassa mahdollisuuden siirtää peliasennuksia konsolin ja muistikortin välillä, sekä uusia profiilikuvia Animal Crossing -pelistä. Tarkat tiedot päivityksen sisällöstä näet esimerkiksi Game Fraggerin uutisesta.