UUSIMMAT

Nyt se on jo selvää – Half-Life: Alyx on vuoden ylistetyin peli

24.03.2020 07:15 | Muropaketin toimitus

Valven uusi VR-peli kerää kehuvia arvosteluja pelimediassa.

Half-Life: Alyx ilmestyi eilen, ja samalla saapuivat linjoille pelin ensimmäiset arvostelut kansainvälisessä mediassa. Ensimmäisten arvioiden perusteella näyttääkin siltä, että uusi Half-Lifen on vuoden kehutuin uusi pelijulkaisu.

Half-Life: Alyxin keskiarvo on nimittäin Metacriticissä uutisen kirjoitushetkellä peräti 93. Vuoden parhaiden listalla ainoastaan yksi peli on tähän mennessä kerännyt korkeamman arvosanan, ja se on Persona 5:n tuleva uudelleenjulkaisu, ei siis täysin uusi julkaisu.

”Half-Life: Alyx on asettanut uuden riman VR:n interaktiivisuudelle, yksityiskohdille ja tasosuunnittelulle, ja se näyttää mitä voi tapahtua, kun maailmanluokan kehittäjä panostaa toden teolla uuteen teknologiaan”, ylistetään IGN:n täydet pisteet antavassa arviossa.

Ylipäätään arvioissa tunnutaan kehuvan VR-ominaisuuksia, sekä sitä, että Alyx tuntuu todellakin Half-Life -sarjan peliltä.

Half-Life: Alyx on saatavilla PC:lle Steamissa, ja se tukee Valve Indexiä, HTC Viveä, Oculus Riftiä ja Windows Mixed Realitya.

Muropaketin uusimmat