Pelijätti EA esittelee tulevia pelejään loppuviikosta – luvassa uusia julkistuksia suorassa streamissa

17.06.2020 14:30 | Muropaketin toimitus

Electronic Artsin uusista peleistä nähdään ensimmäinen vilkaisu perjantain vastaisena yönä.

E3-messut peruttiin tältä vuodelta, mutta kesäkuu on silti perinteiseen tapaan täynnä uusia pelijulkistuksia ja -esittelyjä. Torstaina vuorossa on Electronic Artsin streamattu EA Play Live 2020 -tapahtuma.

Suomen aikaan vastaa perjantain puolella käynnistyvässä tapahtumassa nähdään melkoisella varmuudella ainakin ensimmäiset vilkaisut yhtiön tuleviin urheilupeleihin, eli NHL 21 ja FIFA 21 ovat melko varmasti esittelyssä. Melkoisella varmuudella tapahtumassa kuullaan myös jotakin siitä, kuinka uuden sukupolven konsolit muuttavat EA:n tuttuja pelisarjoja.

Lisäksi huhuja liikkuu muun muassa Battlefield- ja The Sims -pelien julkistuksista, mutta nämä voivat yhtä hyvin olla pelkkiä höpöjuttuja.

VG24/7:n mukaan tapahtumassa nähdään todennäköisesti uusi julkistus Hazelight Studiosilta ja pelikehittäjä Josef Faresilta, jotka tunnetaan kehutuista indieseikkailuista A Way Out ja Brothers: A Tale of Two Sons. Fares itse on muistutellut seuraajiaan katsomaan EA Play -streamin, joten tätä voi jo pitää varmistuksena j0stakin tulevasta julkistuksesta.

EA Play Liveä voi seurata ainakin EA:n omien sivujen kautta kello 2.00 alkaen perjantaina, 19. kesäkuuta.