Pelin luoja paljastaa, miksi The Last of Us -elokuva ei koskaan toteutunut

29.04.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

Naughty Dogin Neil Druckmann on paljastanut taannoisessa podcastissa, miksi kehitteillä ollut The Last of Us -elokuva ei koskaan valmistunut.

Elokuvan oli alkujaan määrä ilmestyä hieman ensimmäisen pelin jälkeen, mutta sittemmin projekti muutettiin parhaillaan kehitteillä olleeksi HBO-sarjaksi. Script Apart -podcastissa vieraana ollut Druckmann kertoi nyt syyn formaatin muutokselle, uutisoi IGN.

Hänen mukaansa elokuvaa tuottamassa olleet tuotantoyhtiöt olisivat halunneet tehdä elokuvasta suuremman ja toiminnallisemman. Druckmann oli puolestaan ajatusta vastaan, sillä hänen mielestään The Last of Us toimisi paremmin indie-elokuvana, ja pelin toiminnallisuus johtuu puhtaasti erilaisesta formaatista.

”Peleissä on erilaisia mekaniikkoja puhtaasti rytmittääkseen peliä. Näitä mekaniikkoja täytyy käyttää aina tasaisin väliajoin. Ja mekaniikkojen oppimiseen tarvitaan taisteluja. Tämän kaiken voi heittää pois [televisiosarjassa], koska käsittelemme aihetta eri formaatissa. Hyödynnetään ennemmin sen formaatin vahvuuksia”, Druckmann kertoo.

The Last of Us -sarja on parhaillaan kehitteillä HBO:lla.