Uusimmat

Baldur’s Gate -sivusto kiusaa taas laskurilla

25.07.2012 10:30 Miikka Lehtonen

Taas on käynnissä kova pelaajien kiusaaminen. Baldur’s Gate -saitille on ilmestynyt uusi laskuri sekä pari kryptistä kysymystä, joihin oletettavasti saadaan vastauksia 36 tunnin kuluttua.

Baldur’s Gate -tiimi hallitsee kiusoittelun jalon taidon. Itse Baldur’s Gate Enhanced Editionkin paljastettiin laskurin säestämänä ja kunnon hypen saattelemana. Itse pelistä tiedetään jonkin verran, mutta ei vielä kaikkea. Nykyisen ymmärryksemme perusteella kyseessä ei ole niinkään uusintaversio saati sitten kokonaan uusi peli, vaan pikemminkin remasteroitu versio legendaarisesta Baldur’s Gatesta. Ehostetut grafiikat, pienet tuunaukset ja porttaus mobiililaitteille tietokoneiden ohella. Pääseekö näillä kuuhun asti?

No, se selvinnee kirjoitushetkestä laskettuna 36 tunnin kuluttua, sillä Baldur’s Gate -sivuston laskuri näyttää tikittävän kohti tuolloin sijaitsevaa H-hetkeä. Sivulla kysellään kryptisesti, että mikähän se Baldur’s Gate Enhanced Edition onkaan, milloin voin ostaa sen ja mitä se maksaa. Oletettavasti siis näihin kysymyksiin tulee vastauksia ylihuomenna.

Lähde: BaldursGate.com

Lisää aiheesta

Legendaarinen Baldur’s Gate tulee taas? Nettisivuilla tapahtuu kummallisia!

Mysteeri paljastui: työn alla on Baldur’s Gate Enhanced Edition

Lue myös

Maailmanlopun kunniaksi: Linnunradan käsikirja liftareille point’n’click-seikkailuna

iPad-peli myi vahingossa DLC:tä kissoille

Muropaketin uusimmat