Uusimmat

Bethesda vahvistaa: Skyrim tulee Nintendo Switchille

23.11.2016 14:00 Tuukka Hämäläinen

Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Bethesda on vahvistanut hittiroolipeli Skyrimin ilmestymisen Nintendon uudelle Switch-konsolille. Pelikuvaa Skyrimista nähtiin jo Switchin julkistusvideolla.

Kun Nintendo Switch viime kuussa julkistettiin, näkyi uuden konsolin trailerivideolla selvästi pätkiä The Elder Scrolls V: Skyrim -pelistä (2011). Heti tämän jälkeen pelistudio Bethesda ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan pelin ilmestymistä Nintendon konsolilla. Tuolloin peliyhtiö tyytyi vain toteamaan, että he tulevat tekemään yhteistyötä Switchin kanssa, mutta eivät toistaiseksi paljasta tarkempia pelijulkaisuja.

Nyt US Gamer kuitenkin tietää kertoa, että Bethesda-johtaja Todd Howard on viimein vahvistanut Skyrimin ilmestymisen Switchille. Tarkempaa julkaisuaikataulua Howard ei paljastanut, mutta hän tiesi kuitenkin kertoa, että Skyrim tulee olemaan sama peli sekä tv-ruudulta että Switch-konsolin omalta ruudulta pelattuna.

US Gamerin mukaan on mahdollista, että Bethesda ei halunnut julkistaa Skyrimin Switch-käännöstä ennen Skyrim: Special Editionin julkaisua. Pelin remasteroitu versio julkaistiin PC:llä, Xbox Onella ja PlayStation 4:llä 28. lokakuuta.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat