UUSIMMAT

BioWaren Star Wars: Knights of the Old Republic II sai megapäivityksen vuosikymmenen tauon jälkeen

22.07.2015 18:00 | Jukka O. Kauppinen

BioWare-studion Star Wars: Knight of the Old Republic II on yksi niistä klassisemmista ja rakastetummista Tähtien sota –roolipeleistä. Sitä on myös  hinkattu vuosikymmenestä toiseen, viimeisen vuosikymmenen ajan ihan ilman mitään tukea kehittäjältä itseltään. Koska se nyt vain toimii.

Tällä välillä pelaajayhteisö on löytänyt pelistä paljon sisältöä, joka ei koskaan päätynyt varsinaisesti pelaajien näkyviin. Tekijät olivat vain joutuneet leikkaamaan pois tavaraa ja tarinaa, todennäköisesti aikataulu- ja budjettisyistä. Niinpä fanit puukottivat näkymätöntä sisältöä peliin, ja näin laajensivat KotORia rakkaudella.

Vaan nytpä BioWare yllätti. Firma näet julkaisi KotOR II:een mittavan päivityksen, täysin ilman mitään fanfaareja tai edes ennakkovaroituksia. Edellinen päivitys julkaistiin tasan 10 vuotta sitten, joten voidaan puhua melkoisesta rakkaudesta ja fanipalveluksesta.

Uusi päivitys tuo mukanaan hurjan määrän päivityksiä ja pelillisiä viilauksia, joista ei suinkaan vähäisimpinä Mac-, SteamOS- ja Linux-tuki. Nyt peli tukee myös PC-peliohjaimia ja padeja, sisältää Steam-saavutukset, pilvitallennuksen ja uudet näyttötilat tukevat niin laajakuvanäyttöjä kuin 5K-resoluutioita.

Todella vahvana rakkaustekona pätsi toi roolipeliin myös Steam Workshop –tuen, minkä myötä pelaajat voivat asentaa scifiropeensa myös edellä mainitun Sith Lords Restored Content –modin, eli avata pelikoodin uumeniin piiloutuneet julkaisemattomat sisällöt.

Lisätietoja: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords @ Steam

Lisätietoja: Introducing and updated KOTOR II for Mac, Linux, and Windows!

Lisää aiheesta

Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (pc, Xbox)

Roolipeliklassikko Star Wars: Knights of the Old Republic julkaistiin Androidille

Star Wars: Knights of the Old Republic (Xbox)

Star Wars: Knights of the Old Republic jälkipelissä

Voima on vahvasti GOG.comin kanssa: Star Wars -pelikokoelma paisuu pullataikinan lailla

Keskustelu

Jukka hienosti jaksanut ottaa asioista selvää… Kuten 2 sanoi niin Obsidianin peli on kyseessä. Muttas, aika yllättävä päivitys tosiaan. Kotor 2 modien kanssa on kyllä vähintään Kotor 1:en kanssa samalla tasolla, ellei jopa parempi.

Vielä kun tosiaan saisi tuohon parempaan eli ykkös osaan vastaavan niin olisi liian hyvää ollakseen totta!

Muuten hyvä mutta kyseessä ei ole Biowaren vaan Obsidianin peli.

nyt sama päivitys vielä Knights of the Old Republic 1 osaan, kiitos

Muropaketin uusimmat