Blizzard vei taas mukanaan: StarCraft II: Legacy of the Voidia kehtaa suositella – lue arvostelu

19.11.2015 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen lensi pitkästä aikaa StarCraftin siivin. Matka oli upea, etenkin kun se oli myös kaikkien ennakko-odotusten arvoinen:

Kun Legacy of the Void alkaa, protoss-komentaja Artanis käy epätoivoista taistelua alati hupenevan seuraajajoukkonsa kanssa kotiplaneetan kohtalosta. Zergit, sekä toisesta ulottuvuudesta paukahtaneen scifi-saatana Amonin hybridijoukot, pitävät planeettaa hallussaan. Epätoivoinen tilanne muuttuu suorastaan mahdottomaksi, kun Amon saatanallisilla voimillaan korruptoi kaikki planeetan protossit orjikseen. Kaikki, paitsi itsensä protossien psyykkisestä verkosta rituaalinomaisesti irroittaneen Dark Templarit.

Tätä kautta toivon kipinä sitten syttyykin. Dark Templar –samooja Zeratul onnistuu vapauttamaan Artaniksen Amonin vallan alta ja pieni porukka viimeisiä protoss-eloonjääneitä pakenee kotiplaneetaltaan Spear of Adun –aluksella. Edessä on eeppinen avaruusmatka, jossa jahdataan muinaisia ennustuksia, taistellaan ylivoimaiselta vaikuttavia vihollisia vastaan ja myös ratkotaan protossien yhteiskuntaa vuosisatojen ajan vaivanneita epäkohtia ja ongelmia.

Lue koko arvostelu: StarCraft II: Legacy of the Void (Mac, PC)

StarCraft2LegacyoftheVoid_arv_0uut2

Lisää aiheesta

Starcraft 2 (Mac, PC)

Starcraft 2: Heart of the Swarm (Mac, PC)

StarCraft II -moninpeliennakko (PC)

Wiikon wanha: Starcraft