Uusimmat

Call of Duty: Modern Warfare 2 voi olla sarjan viimeinen peli PS4:llä ja Xbox Onella

Call of Duty: Modern Warfare 2

09.06.2022 16:45 Muropaketin toimitus

Näyttää hyvin mahdolliselta, että seuraava Call of Duty jää vanhan sukupolven konsoleiden viimeiseksi.

Konsolikentällä on menossa sukupolven vaihdos, ja monet tulevat pelit eivät enää saavu ollenkaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Esimerkiksi syksyllä ilmestyvä Gotham Knights ja Dead Spacen tuleva remake-versio saapuvat vain uuden sukupolven konsoleille.

Lokakuussa julkaistava Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy kuitenkin vielä molemmille vanhoille alustoille, mutta se saattaa jäädä viimeiseksi.

Alkuvuodesta nimittäin kerroimme huhusta, jonka mukaan vuonna 2023 nähdään harvinainen välivuosi Call of Dutyn historiassa, eli uutta peliä ei ilmeisesti tule lainkaan. Väite oli peräisin luotettavalta Bloombergin toimittajalta Jason Schreieriltä, jonka mukaan päätöksen takana ovat viime syksynä ilmestyneen Call of Duty: Vanguardin toivottua heikommat myyntiluvut.

Voi siis käydä niin, että seuraava Call of Duty nähdään vasta 2024. Tällöin näyttää jo epätodennäköiseltä, että Activision julkaisisi enää peliä konsoleille, jotka tuolloin ovat yli 10 vuotta vanhoja.

Myös pleikkarivalmistaja Sony itse on sanonut, että vuonna 2025 ei enää ilmesty sen omilta studioilta lainkaan pelejä PS4:lle. Tämänkin valossa näyttää uskottavalta, ettei Modern Warfare 2:n seuraaja ehkä enää saavu vanhoille alustoille. Mitään varmaa asiasta ei kuitenkaan tiedetä.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy 28. lokakuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.