UUSIMMAT

CD Projekt ei poissulje mahdollisuutta, että The Witcher -sarjaan tehtäisiin myös neljäs osa

02.04.2017 11:01 Muropaketin toimitus

CD Projekt kertoi, että The Witcher -sarja saattaa tulevaisuudessa saada myös neljännen osan.

The Witcher 3: Wild Huntia pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaista roolipeleistä. The Witcher -sarja on ollut myös taloudellisesti kannattava – yhteensä puolalaisen CD Projektin kehittämä pelisarja on myynyt yli 25 miljoonaa kopiota.

Alun perin Andrzej Sapkowskin kirjoihin perustuvasta pelisarjasta kaavailtiin trilogiaa, mutta CD Projektin mukaan on periaatteessa mahdollista, että pelisarja saisi myös neljännen osan. Gamespotin mukaan CD Projektin edustaja oli haastattelussa todennut, että CD Projektin työntekijät rakastavat The Witcherin pelimaailmaa. ”Käytimme pelimaailman luomiseen 15 vuotta ja paljon rahaa. Siksi mietimme myös sarjan neljännen osan julkaisemista”, edustaja kertoi.

The Witcher -sarjan fanien ei kuitenkaan kannata pidätellä hengitystään seuraavaa peliä odotellessa. CD Projekt aikoo käyttää kuluvan vuoden The Witcheristä tutun Gwent-korttipelin kehittämiseen, jonka jälkeen studio aikoo keskittyä tulevaan Cyberpunk 2077 -peliin. CD Projekt kehittää samalla myös kokonaan uutta ja salaista AAA-tason peliprojektia, jonka on määrä saapua viimeistään vuonna 2021.

The Witcher
Kaikki jutut aiheesta

 

Muropaketin uusimmat